måndag 22 november 2010

Väggar


För några dagar sedan skulle jag visa något "pyssel" jag hade gjort. Här är ett av de 4 hjärtana. Same as last year blev det samt ett par av lingonris.

Idag har det varit riktigt kall -18 och det är bara mitten av november. Man undrar ju hur den här vintern ska sluta. Förra vintern hade vi närmare -30 så länge att det kändes som om vi inte kunnat vara ute på hela vintern. Vi är normalt nästan jämt ute oavsett årstid, men på vintern är det mysigt att kunna grilla i vintersolen, dricka varm choklad, åka skoter, skidor, skridskor och en massa annat skoj utan att frysa ihjäl på kuppen. Så i år får temperaturen hålla sig på max -15 C.

Det börjar även bli dags att isolera taket (väggarna är klar) på butiken om man säger så - det är rätt friskt där inne.Men projektet är ju inte över än fastän vi öppnat. Det är bara att bygga vidare men det har varit otroligt skönt att ha varit ledig från snickerier ett tag och bara arbetat i butiken med allt det innebär.

Ta hand om er och då menar jag på riktigt. Sköt om er. Ingen annan gör det åt er. Jag ska bli bättre, I promise, myself.

Varm choklad, en filt, kura i soffan.

God kväll!


/J

1 kommentar:

  1. Vad fint hjärta!!
    Du är grym!
    kram kram Stockholmssorkarna

    SvaraRadera