onsdag 10 november 2010

Snöig smygstart


Så var då äntligen snön här. Mina ljusdekorationer som jag satt upp lagom till smygstarten var helt översnöade :).  Det är roligt med snö det blir ljust och fint, man ser vart man sätter fötterna. Och blir inte överraskad av att ha trampat på en groda eller annat äckligt. Som orm. Barnen är glada, var snabbt uppe utan tjat, Tack snön. Att slippa tjatet på morgonen sparar väldigt mycket tid. Jag hann tom äta frukost innan de gick till bussen. :)

I kväll har jag haft en liten smygöppning av inredningsbutiken. Många tappra kunder kom trots snöyran. TACK! Glögg, ost o pepparkakor o kex o frukt ........ Nu har vi öppet! Vi har ju haft öppet en dryg månad, men nu har vi även inredning för hemmet.

Foder och tillbehör till kor, häst, höns, får, kaniner, fåglar mm har vi på foderavdelningen. Nu fortsätter byggarbetet. Närmast på listan står isolering (tråkigt) och en hylla bakom kassan som ska få det att se ut som en gammal lanthandel, (jag uppdaterar er allt eftersom).

Från och med idag hittar ni också "Pyssliga personers" bloggar. Några tjejer i mina trakter som pysslar och bloggar. Titta in till dem.

Hoppas ni har det där ute i snön.

/J

1 kommentar:

  1. Vad kul att det gick bra!! Jag har fått lite uppdateringar från K & U men vill höra mer till helgen!!
    kram kram

    SvaraRadera