lördag 13 november 2010

...hon frös och hon nös....


Tjena på er, igen.... full fart hela dagen. Djur, kunder, barn och kalas. Inte nödvändigtvis i den nämnda ordningen. Ni envisas med att inte skriva en kommentar så jag fortsätter att prata med mig mig själv här då ; ). Var på ett intressant ställe i kväll och fick lite information om ett projekt som vi ska dra igång framöver. Väldigt intressant.

Idag får ni en bild av min fina pappershållare. Skulle kunna ha affär bara för att få ha en sån. Och det har jag ju nu ; ). Mitt först "arbete" var faktiskt att vika kartonger och slå in paket vid bla julhandeln när jag var liten, och då menar jag l i t e n. Med dagens mått mätt i alla fall.

Det blir inte så långa inlägg nu. Är lite krasslig. Feber+alvedon+trasig traktor+snöfall+skotta+för hand är ingen bra kombination. Ska välta omkull mig i soffan nu med min värkande kropp.

Ta det lugnt där ute! ; )

/J

5 kommentarer:

 1. Men då ska jag slå till med en kommentar! Vilken super härlig blogg!! Blev tippsad om en vän som var på din smygpremiär av gårdsbutiken. Bor i Söråker men kommer från härnösand så jag är ju väl bekant med Locke. O vilket härligt kök ni verkar ha!! Älskar högskåpet man ser på bilden. SUPERfint. Är de ett loppisfynd eller finns det ett nytt kök som har de? Tycker det är såå härligt att du öppnar eget, det är en dram jag själv har. Lycka till och så hoppas jag att man får komma och shoppa innom en snar framtid! Kommer du förresten ha vintage också?

  SvaraRadera
 2. Äntligen en kommentar och av det längre slaget också!! :) Jag börjar svara från början. Tack! Köket finns inte att köpa. Jag ritade det för 6 år sedan, men har nu sett att det finns liknande hos vissa köksleverantörer. Vill du ha tips om snickaren så hör av dig. Tanken var att butiken ska kännas gammal lanthandel. Inredning för hem och trädgård i gammaldags lantlig stil är väl vad som kommer att finnas framöver, sen får tiden/efterfrågan utvisa vad som gäller. Till en början nyproducerade saker, en del egentillverkat men framöver kan det bli utvalda "antika" föremål om jag hittar något jag tycker passar in. Vi har öppet varje vardag 9-16 onsdagar även 18-20, lörd 10-12 är vi hemma förlängs öppettiderna. Välkommen!

  SvaraRadera
 3. Ja, vi tänkte göra vårat kök i sommras men ändrade oss och tog en ledig sommar från renovering. Bara småjox som fixades. Men man är ju bra sugen att riva och slita. Vi har ett gammalt 50-60 tals kök som från början hade ljus gröna och ljus gula luckor, lite varvat så där härligt :) Nu målade jag dom vita i sommras för att kunna stå ut ett tag till, höjde arbetsbänken men lyckades inte med diskbänken tyvärr så de där med att diska är inte helt kul. Du får gärna maila om snickaren så har man ett namn, de skulle va suveränt!(emelie.alexandersson@gmail.com) Ska svänga in så fort tillfälle ges!

  SvaraRadera
 4. Härligt fin blogg! Va super att du har kvällsöppet på onsdagar, det ska jag anamma:)
  Jag har verkligen väntat på en sån här butik, nu har jag ju inte sett den än, men dömma av dina fina bilder så ser det ut att falla mig i smaken. Bor själv i ett gammalt hus, som vi renoverat. Jag ser mitt hem som min hobby faktiskt, låter rätt husmorsaktigt, men vad jag menar är att jag älskar att försöka skapa hemtrevnad hemma med inredning och mys. Så jag ser framemot ett besök på Lockeby Gård.
  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!

  Ja vi är ju inte "färdig" än men jag hoppas att du kan se vad jag ser när det är klart. : ) Jag har också saknat en sån :). Välkommen!
  /J

  SvaraRadera