tisdag 14 september 2010

Regnet vräker ner!


Måste bara slänga in ett extra så här på kvällen! Irritationen har lagt sig något. Barn nummer tre har insjuknat 40 graders feber. Regnet öser ner. Men vad gör det. Vi har hjälp av duktig vän så nu händer det äntligen lite igen. Skulle vi spika på i några timmar varje kväll så är  vi snart klar.... Eftersom det är högt i tak så är det bra om man minst två.

Nu är hösten här "utsikten" börjar bli mer gul än ovan och det är helt kolsvart ute - utebelysningen är inte klar än så man får se sig för vart man sätter fötterna.

Och en sak till, jag börjar närma mig 200 BESÖKARE det är inte klokt. : ) Kan det vara min ena svägerska M (jag har två svägerskor M : ) ) som springer in hela tiden eftersom jag lovade henne en lite utlottning när jag passerat 500 eller är ni fler. Presentera er gärna i såfall.

God natt

/J

2 kommentarer:

 1. Vad roligt med så många besökare!!
  Jag är här då och då men för att komma upp i 200 så måste det vara massa andra oxå;)
  Ser fram emot utlottningen!!
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kul att vi drar igång båda två! Sjukt mycket jobb, men ack så roligt.
  Jag är lite som Kajsa Warg när jag målar. Strävar dock med att försöka undvika vattenbaserad färg. Tycker den "hugger" för fort och efterlämnar ränder. Fast jag vet att jag måste ändra mig, för snart går det inte att få tag i oljebaserad färg längre :-( Brukar måla med matt grundfärg och sedan vaxa eller bara låta det vara. Ibland målar jag med sidenmatt glans också. Ja, du hör, lite som Kajsa Warg:-)

  Lycka till med ditt projekt!
  Kram Sussie

  SvaraRadera