torsdag 23 september 2010

Gulliga ni!


Det är väl lika bra att fortsätta fira! Med att titta på något gott. Idag har det hänt lite igen. Pappa och hans granne var här och fixade det sista på entréväggen - det blev kalasbra. Jag farit och flugit på möten, affärer fram och tillbaka, hit och dit. Skurat mååånga plankor - på knä. Dagens bästa besked var dock att det ska regna - MYCKET - imorgon. Då vet ni som hängt med här ett tag att SNICKARNA KOMMER. Thank God!!!!! Taket ska upp. : )

Prinsesstårtan hade "smulan" på sitt 5 års kalas. Alla barn fick varsin Prinsess/kungakrona i guld. Det var ett riktigt "prinsesskalas" med fina prinsar.
Påsarna med "hjärtbokstäver" gick verkligen hem hos småtjejerna.


"Killen" som fyller år mitt i älgjakten - känner sig stor för teman nu så förra året blev det en multibärtårta.

I år hade "Smulan" cirkus-team på kalaset så det blev, popcorn i clownhattar, glasstrutar och annat som hör cirkusen till. Och det var rena rama cirkusen ett tag. ; )

Dags att arbeta vidare. Loppispåsarna ska fyllas imorgon är det inlämning (Jäsp)

Några undrar (vet jag) hur "man" hinner blogga. Det tänkte jag också innan. Men det ger väldigt mycket tillbaka. Här står jag och spikar/målar hela dagarna utan att ibland träffa en enda kotte under lång tid. Genom bloggen får man feedback, fina kommentarer och energi. I verkliga livet är det inte lika mycket. Så. Tack snälla ni som kommenterar och mailar för gulliga kommentarer. Det är verkligen jätteroligt och ger en massa extra energi.

TACK och godnatt!!!

/J

3 kommentarer:

 1. Vilken tårta!! Jag har aldrig sett något liknande!! Helt fantastiskt!!
  Nu vill jag oxå ha något roligt tema på lille Hs 1-års dag;) eller är det för tidigt för tema?

  kramelikram M

  SvaraRadera
 2. Det tycker inte jag! Jag har haft åtminstone tema dukning/påsar/tårta sedan de var små. Det har varit allt från disneyfigurer/djur mm mm.
  Så hitta på ett tema du, kanske en grön lite lurvig tårta (prinsess+med lite kakao strö ovanpå) you know what i mean. : )

  Ha det bra

  /J

  SvaraRadera
 3. haha vilken rolig tårta det skulle bli;)
  Ja jag skall fundera ut ngt roligt, kram kram

  SvaraRadera