onsdag 2 november 2011

Paket varje dag

Fin adventskalender. Fyll lådorna med godsaker, en liten slant, små lappar med roliga aktiviteter som pepparkaksbakning, grillutflykt, pysselkväll eller dela upp ett legopaket i de olika lådorna. För nyfikna fyller man en låda i taget : ).

Galen dag med får som hellre äter grönt än torrt hö...men de ska nog lära sig äta hö innan snön kommer får vi hoppas annars får de flytta : ).

Inspirationen är på topp och en massa idéer vill bli verkliga. Så gick symaskinen sönder : ( efter en massa tips som inte fungerade så micklade jag lite med den idag och jag tror att den är frisk igen, Yes!!!! Följer ni oss på facebook så vet ni att tvättmaskinen gått sönder också och det börjar närma sig en månad nu. Reservdel beställdes men var restad. Men nu för en liten stund sedan fick vi ett samtal om att reservdelen kommit. Så i morgon ska det testar och förhoppningsvis fungerar det. Tvätt högen har växt till ett berg. Ett väldigt högt berg. Och garderoberna börjar se lite tomma ut. Det ska bli skönt och roligt att få tvätta lite imorgon. : )

God kväll på er!

/Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar