onsdag 6 april 2011

Tupp, tupp, kyckling eller höna...


Nu hoppar det kycklingar ur skalen hela tiden. Jag hade noterat på skalen vilken ras de var men de har lyckats hacka bort det när de skulle ut. : ) Så vi får helt enkelt vänta och se. Hoppas på en stor ståtlig tupp med en massa färger som kan gala ikapp med våra andra tuppar. Nu är inte alla kläckta än så vi vet inte hur resultatet blir, men vi kommer nog inte att behålla alla. Så är någon intresserad av kycklingar födda runt idag hör av er.(de behöver så klart värmelampa ett tag framöver). Vi har bland annat brahma i flera färger, maran, australorp och cochin i kläckaren.

Har fått hem fina vindflöjlar med tupp- och hästmotiv. Finns med väggfästen eller att sticka i marken. Fin i rabatten, på garagetaket, lekstugan eller stallet/hönshuset.

Nu ska här målas - äntligen lite värme!

/J

2 kommentarer:

  1. Kanske hör av mig i hönsfrågan! Har än inte bestämt vilken/vilka ras/er vi ska ha... och måste ju fixa nåt litet hönshus + nät först!
    /Sofia

    SvaraRadera
  2. Gör det du! Vi kläcker nog igen. Beställde ägg från olika håll. Vissa raser 0% kläckning andra nästan 80% så de var av varierande kvalitet.

    Hör av dig om du vet någon som säljer renrasiga avelsägg.

    SvaraRadera