fredag 4 februari 2011

Förälskad!


Mitt i vårkänningarna så börjar det nu snöa... Så där som det gör på julaftonen. Eller man önskade att det gjorde då. Stora fina snöflingor som singlar ner. Vackert och fint om det varit december... Nu gick det snabbt över i annat snöfall. Små snöprickar som bara yr omkring, som om man stod och hällde ur en påse strösocker. Det är ju med våren liksom julen - den kommer hur man än gör. Härligt!

I morse sken solen och jag hörde den första vårfågelsången - härligt! (igen)

Vi har fått hem fina tallrikar och assietter i butiken. Bjud några fina vänner på mat. Skriv fina ord på våra skifferhjärtan och låt gästerna sätta sig där de tycker att det passar in. Uppskattas garanterat. För vem vill inte få sådana fina ord serverade till maten! Enkelt att göra - trevligt för gästen!

Vi har även frön i butiken så passa på att plantera tomater och gurka till växthuset, eller några fina blommor att sätta ut när det blir dags. Vi har populära frön även för direktsådd, som spenat, ruccola och annat, vissa även på fröband.

Snart är våååååren här!

Ang rubriken så kan det på ett av hjärtana stå tex "käresta" "i love u" eller nått... det kan bli både intressant och roligt att se vem som sätter sig där.....:)

Vet ni hur kul det är att få en kommentar på sin blogg? - Det är alldeles, alldeles underbart......; )

Tjing tjingeling

/J

1 kommentar:

  1. Fint porslin! Är sugen att titta in hos dig snart. Tyvärr kan jag inte komma på mingelkvällen på torsdag, är i Skövde då! Får dyka upp en annan dag helt enkelt.
    Ha det fint!
    /Sofia

    SvaraRadera