torsdag 24 februari 2011


Det är svårt det här.... med bloggeriet. Jag har en döende dator. Den sjunger på sista versen verkar det som. Gillar inte när man skrollar. Då färgar den allt rosa eller visar stillbild : ). Så nu får jag lite varsamt skriva några rader så att jag inte tröttar ut den stackarn. Den måste hålla lite till. Allt blir ju lite bökigare utan dator. En massa mail som inte kan läsas, (måste byta telefon) bankärenden och annat....

I dag var det kallare än någonsin fast än termometern bara visade  14 eller nåt. Men det blåste galet kallt, längtar till helgen med utlovade "varmgrader".

Bästa grannen har varit ute på en Sverige-tripp och åkte förbi en tapetfabrik. Så nu har jag en tapet som ska upp i butiken förutsatt att det inte är så förbenat kallt ute för då kan man inte tapetsera inne. Därför blir noll ute perfekt. Roligt ska det bli. Provhängde den i en takstol idag.

Har fått hem fina nätkorgar i olika storlekar. Den minsta är lite mindre än en traditionell papperskorg i storleken och den stora är stoooor. Däremellan finns det några storlekar till. Fina att ha gästhanddukar i, Plädar i på verandan, eller för trädgårdsskörden.

Ha en bra kväll!

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar