söndag 19 september 2010

Byggarbete pågår!


Dags för lite renoveringsbilder igen. Idag hann vi slå plank på hela gaveln. H:s bror kom och hjälpte oss. En sågade och två spikade. Det gick fort men tog hela dagen. Nu ska det målas. Veckans mål är att alla väggar ska vara målade. Kassadisken byggd. + lite "hyllor" som jag ska ha i butiken ihopspikande. Och entrén förstås. Hoppas jag inte tog i för mycket nu... :)
Det här ska bli entré. Dörren ska få ny färg, men det blir nog till våren med tanken på vädret. Fönstren ska få spröjs. Det ska målas och sättas foder. Det ska se ut som
en husfasad in till butiken bredvid ladugårdsfasaden till höger.

Från insidan. Till vänster framför sängen ska jag bygga kassadisken. Vill ha svart träskiva. Kassa disken är så lång så att skivan måste skarvas, det är lite tråkigt :(. Gillar inte det. Alternativet är spontade golvplank men de torkar isär så det blir inte så roligt i längden. Nä det blir nog med skarv. Om en vecka hoppas jag kunna visa er :).

Nu är jag riktigt trött. Barnen sover så det är lika bra att sova själv. Lite tråkigt även denna dag utan TV.....

Ha en bra kväll med valvaka och allt.

/J

2 kommentarer:

 1. Wow - vilket spännande byggprojekt! Det ser ut som om det kommer att bli väldigt fint när det blir färdigt. Lycka till på vägen!

  Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 2. Tack för titten inne hos mig, vad glad jag blev.
  Nu ska jag kika runt på din fina o inspirerande blogg!
  Lycka till med byggprojektet!
  Kram T

  SvaraRadera