fredag 6 maj 2011

Det blev ett extra långt påsklov från bloggen - men nu är vi tillbaka. Kallt och ruggigt blev det ute igen så lusten att snickra och måla har inte infunnit sig. När det var varmt och skönt förra veckan köpte jag färg, ställde iordning allt som skulle målas och tänkte - " imorgon ska det målas" då blev det skitkallt och snö..... så nu väntar jag på vårvärmen igen...

Har fått hem fina graverade glasklockor med fat i flera storlekar och en massa annat roligt. Som vanligt har vi bara ett fåtal av varje vara så ser du något du gillar så får du vara snabb innan någon annan hinner före..: )

Ett enkelt sätt att få något fint helt gratis, är att boka ett inredningsparty hos oss. Du bokar en tid, samlar ihop grannar, vänner eller kollegor och kommer hit. Vi bjuder på fika. Vi ger hela gänget 10% på hela "inredningsköpet" (gäller ordinarie pris) Värdinnan får poäng enligt en bonustrappa beräknat på försäljningen att handla för underkvällen. Hittills har alla värdinnor fått något gratis eller dragit av summan från det de vill handla. För att försöka komma upp i bonus är det lämpligt att ta med minst 4 vänninor. Bli först bland dina vänner och boka in ett party redan idag. Enkelt! Roligt! Trevlig utflykt!

Mina fina vita krokusar var goda.... Det tyckte i allafall rådjuren. Jag hade fått massor av dem i rabatten och helt plötsligt fanns det inte en enda kvar, inte ett spår av att det funnits några där ens : (. I går kom de förbi igen och tog några tuggor av mina pärlhyacinter....det blir till att köpa några illaluktande lökar (heter de kungslilja?) såg att de fanns i vitt nu så det blir nog bra om det hjälper ( förut fanns det bara orangea).

Trevlig helg!

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar