torsdag 22 september 2011

Magiskt pulver

Ibland skulle man faktiskt behöva lite magiskt pulver, strö över så blir allt som man vill.... men så är det ju inte : ). Så det är bara att arbeta på, ni som har hängt med har kanske läst att halva ladan nu är riven sedan den förra vinterns snöande. Nu har det mätts upp för nybyggnad och vi håller som bäst på att fundera ut det "optimala" sättet, så att det blir perfekt : ). Så i väntan på hantverkarna som ska få arbeta lite den här gången så sågar jag ut bokstäver till loggan. Ja ja den skulle har varit uppe redan förra hösten, men man ska skynda långsamt ; ). Nu har vi väntat i dryga månaden på att det ska sluta regna och torka upp så att vi kan måla det sista på ladan men det ser inte så ljust ut. Inget målat - ingen uppsatt skylt... : (. Magiskt pulver det vore något.....

Flera fina älvor hittar du i butiken. Fina i trädgården på en sten, i växthuset, i fönstret, ge bort till en vän eller i doppresent.

Roligt att det är några som fortfarande hittar hit efter sommarens lite sporadiska bloggande, men med sommarlovslediga barn och en sommar med många besökare från när o fjärran så har det inte funnits tid. Struktur är ordet. Ska schemalägga inläggen så kanske det fungerar. Verkligen roligt att ni hittar hit. Tipsa gärna era vänner, lämna en kommentar så blir det mycket roligare!

Hej hopp, arbete väntar

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar