tisdag 5 juli 2011

Sommar - bröllop - blombinderier

Long time no see... Nu gör jag ett försök igen med den här bloggen - bilderna vill inte riktigt vara med.... Min bror gifte sig i helgen  då band jag det här hjärtat åt dem. De hängde bakom dem under middagen. Det gör sig inte riktigt på bild med det var....

... som ni ser på närbilden, rödklöver, krollilja, jättedaggkåpa, stjärnflocka och blad från björk och syren. Det var lite nervöst - både om hjärtformen skulle hålla sig och om blommorna skulle vissna. Hjärtat fick bada i vårt badkar under natten. På morgonen hängdes det upp på Logen där middagen hölls. Så det var med en lättnadens suck jag såg att den hade hållit sig när vi anlände. Krolliljsknopparna  och de vita jätteklockorna hade slagit ut, den såg fräsch ut och brudparet verkade vara nöjda med resultatet : )

Då var vi där igen då.... nu skulle jag lägga ut en vara från butiken och det fungerar inte.....gör ett nytt försök senare. Om du har facebook så leta upp oss där. Jag lägger ut minst en vara om dagen där. Det är roligt eftersom man får snabb respons. : ) Fler kommentarer = fler inlägg ; )

Återkommer!

/J


1 kommentar: