måndag 10 januari 2011

Äntligen vardag!

Det är skönt med helg. Butiken har iof varit öppen mer eller mindre varje dag, men nu blir det en lite mer rutinartad tillvaro igen - det är skönt!

Låg och planerade butiksyta inatt - så i veckan blir det till att ta tag i ytterligare 20 m2. Det ska blir så roligt. Har verkligen längtat efter vardag, barnen i skolan, allt återgår till det normala.

Solen skiner och det droppar från taken. Bara längtar till vårlökarna tittar fram.

Tycker du att det är roligt att fynda!? Gå på hemparty? men orkar inte riktigt ordna ett själv - med storstädning och bakning och allt vad man förväntas att göra?! Då har jag ett fantastiskt erbjudande!

Vi anordnar hempartykvällar - fast här i butiken. Du bokar en kväll med mig - förslagsvis onsdag och tar med dig minst 4 vänner.Vi bjuder på något enkelt. Du får som tack för besväret 20 % rabatt på en valfri inredningspryl och en lite överraskning. Dina vänner får ta del kvällens speciella erbjudanden. Du får i lugn och ro gå runt och handla med kära/roliga vänner. En lite utflykt i vardagen. Du kan ta del av fler erbjudanden i butiken. Enkelt va? Boka tid - fyll din bil. Vi hörs!

Nu när allt är "normalt" igen ska jag väl få tid att få till några inlägg här... : )

Ha det gott!

/J

För bokning eller annan info 070-5606400

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar