torsdag 2 december 2010

Kristaller

 


 Vilket härligt väder det har varit här i dag. Har gått runt i det strålande solskenet och fotat lite. Härlig sol. Blå himmel. Gnistrande snö. Små moln bildas när man andas. -20 C. Vindstilla. Vita träd. En härlig men kall dag.
 Det här är backen upp till vårt hus. Följt av lite bilder från omgivningen. Soluppgången i går färgade himlen helt rosa. Det är kallt men vi får vara glad att det är ljust i alla fall. Andra år kan det ju vara mulet och kolsvart vid den här tiden dygnet runt så det är härligt med lite ljus.


 Tack för fina kommentarer. Det är jätteroligt att några av er lämnar några ord efter er. Tack! Nu dags för lite julstädning.

Ha det bra!

/J

3 kommentarer:

 1. Jättefina bilder!
  På jakt efter ullsockar och vantar, har du sådana och i så fall i typ strl 6-12 månader?
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder! Det är en vacker bygd vi bor i... och idag kommer mer snö! Inga gröna gräsmattor den här julen i alla fall...

  SvaraRadera
 3. WOW. Först kommer tre härliga strukturbilder som ser ut som konst, tätt följda av tre sagolika vinterlandskapsvykort! Otroligt vackra, de tre i mitten!

  Är makalöst imponerad av ditt pepparkakschateau, och känner att jag nog måste sätta en ny deg snart, inspirerad av alla bloggerskors husbyggande!

  Tusen tack för din snälla ord hos mig för ett par veckor sedan - jag blev så glad!

  Varma hälsningar,
  Helena

  SvaraRadera