fredag 8 oktober 2010

Världens bästa...


Jag måste ha världens bästa bank. Har tänkt säga det förut men nu måste det ut. Vi har bytt bank iom butiksstarten, alla har varit såååå gulliga och tillmötesgående, hela personalen. Inte nog med det. Idag var de här med en blomma, till mig, och önskade lycka till. Verkligen jätteroligt.

Sen har jag världens bästa barn som tar hand om varandra medan vi snickrar och jobbar på. Och världens bästa H som fixar allt som jag inte hinner med. Tack!

Kassadisken börjar ta form. Den är lååång (5 meter) Jag tog en genväg och fräste listerna när de var på plats. Profilen jag ville ha tog i botten så jag fick ta en annan istället :( men det blir nog bra. Nu ska det bara slipas och spacklas och slipas och målas och målas. Sen så.

Sen har jag världens bästa kunder! Hur ofta säger "man" - "hit kommer jag igen", "Vad mysigt det är här". Det är tack vare er som jag orkar snickra en dag till. Snickeriet börjar stå mig upp över öronen, nu vill jag göra "fint" fram med symaskinen ett tag, Så att det blir något resultat snabbt.


Måste bara säga HALLÅ DÄR!!! Till alla som går in på sidan. Det är tävling! Ni som varit med ett tag vet att min svägerska i huvudstaden önskade en sådan. Och jag utlovade en när jag nått 500 besökare. När temat är världens bästa, måste jag säga att ni som lämnar kommentarer är världens bästa och alla ni som vill titta in får en slev av samma. Väldigt roligt! Skriv: Hej jag vill vinna! Det är allt som behövs (Det är gratis) Vill du inte ha den själv ge bort den i julklapp, vet ja´.

Hejsan svejsan!

/J
 

1 kommentar: