onsdag 13 oktober 2010

Luftigt!


Funderade lite på vad jag skulle fresta er med idag - det blev den här monsterbullen, som jag gjorde till mini i julklapp. Nu är den lite nedsutten, för hon ska "sitta bullen se teve". Själv tar jag en alldeles lagom stor mandarin som ser väldigt liten ut i bild...

Tack alla som lämnar kommentarer, jag vill ju gärna svara er men många är anonyma, tittar ni in igen så ser ni det här. Tack alla grannar, vänner, okända, kända, familj, anonyma (som man blir nyfiken på vilka ni är :) ), från inlandet, utlandet (ännu mer nyfiken på vilka NI är),  ni som lämnar en ledtråd. Tack Tack TACK!

Måste bara säga VILKEN LOKAL! vi har städat ur den från plankhögar och annat skrot. Det skulle kunna bli värsta festlokalen, men nu bygger vi inredningsbutik ;) Den är stor. Nu när den är tom. :) Halva taket är på plats sen återstår en massa "väggar"/hyllor, men det får komma lite efterhand. Vi ses!

God kväll!

/J

3 kommentarer:

 1. Vilken bulle! Kan man beställa en sån?
  kram kram
  Marie S

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Skulle behöva inhandla spån, halm och foder till hönsen, gärna färdigblandad. Finns det i butiken? Tutar gärna upp till er från Lögdö Bruk isf =) Öppettider?

  SvaraRadera