måndag 16 april 2012

Vilket dygn!

 Lite nya bilder är väl på sin plats här, det var ett tag sedan. En underbar golvspegel, fint i sovrummet, badrummet eller hallen.
 Härliga klockor.....

 Karaff som blir fin att servera allt från vatten till ....... i.

Handdukshängare. Till stora badrummet, vid utepoolen/badtunnan eller varför inte på sommardasset.


Jaa natten har varit full av djurliv. Sent i går kväll började det med en räv som stod och skrek utanför fönstret. Strax därefter satte de drygt 20 svanarna igång och trumpetade utanför fönstret. Ut med ficklampan och mata lammet med flaskan, försöka sova ett tag till svantrumpet. Upp och mata lamm. (Har inte hunnit skriva här men nu har vi både kyckligar och lamm på gården) Var precis och matade vår nya bebis igen och passade då på att släppa ut våra nya ankor som varit instängda ett tag eftersom de nyss flyttat hit. Trodde att de skulle hålla sig i sin inhängnad - men nej nu far de omkring kors och tvärs över gården och kvackar. : ) Spankulerar i rabatten och undersöker området.

Nyheter i butiken hela tiden även om jag den här tiden inte hinner uppdatera bloggen varje dag!

De senaste helgerna har det krattats, eldats, städats på gården då hela området är fyllt av takspån igen (och annat skrot från den del av ladugården som rasat, efter två-aparmar-och-ond-rygg, så ser vi en ände på skroten) när delar av taket flög av vid jul. Väntar nu att den sista lilla snöhögen ska smälta bort så att det sista kan krattas ihop. Barnen tog sig en premiärfika på lekstugans veranda. Städade och fejade i sin handelsbod. (Bilder från  lekstugan finns i tidigare inlägg)

 Öppet: Vardagar 10-17, Onsdagar 10-19 Lördagar 10-13.
Boka in en kväll med dina vänner/kollegor speciella erbjudanden bara för er under kvällen!

Välkommen!

JessicaInga kommentarer:

Skicka en kommentar