onsdag 14 december 2011

Jösses Amalia....!

 Det är inte klokt. Sidan har nu haft över 10000 besökare och då har jag inte haft räkneverket på från första början. Det är så roligt, jag är jätteglad. : ) Visst, vissa kanske har det per dag men jag är jätteglad att haft så många besök  den här tiden och det på mindre än 145 inlägg. Tack till alla er som tittar in! : )
 Det blir att fira med lite bilder på godsaker som lagats här den sista tiden. Kanske kan ni inspireras av dem : ) Vissa recept är hämtade ur alla jultidningar med recept som finns ute nu, andra är från gården. I burken ett helt underbart gott knäcke som ursprungligen är från vänner i Jämtland men som vi modifierat lite.
 Provade brysselkålssallad som fanns med i en av alla tidningar. Saknar faktiskt något grönt på julbordet. Den här är lite syrlig med smak av både grönt äpple och citron.
 Många gäster - stor kaka. Gjorde en jätte-saffranskaka av 0,5 liter degvätska.
 Det blev en härligt stor saftig kaka som fyllde hela stora Mateus-fatet. Fyllda med smör och vaniljsocker.
 Till efterrätt gjorde vi en semifreddo ala Laila. Det blev en jätteskål med lingonsmak och krossade pepparkakor på toppen vid servering.
 Brietårtan med toscaknäcket passade perfet till glöggen. servera med lite frukt till. Kommer säkert göra den här snart igen.....
 De fina burkarna fick jag för ett tag sedan av en vän för lite hjälp med köksritningen. Älskar sånna burkar fick även en liten som med lite tårtpapper har blivit en fin godisskål för julgotterna.
Förra veckan fick vi hem de här fina apoteksglasen med texten "Apotek svanen". Fina att ha på hyllan med kakao, vaniljsocker, florsocker, riven kokos. Ett fint hänge och passande band gör den extra fin.

I butiken hittar du nu härliga Julkärvar till fåglarna - riktigt stora och fina. Många säger att om man delar de i tre får man en vanlig ; ). Fina julklappssäckar till tomten så att han kan bära alla klappar. Julklapparna hittar du också här. Kanske en pippi-tröja som många önskar sig i år - nu har vi fått påfyllning.

Välkommen in och ta del av dagens luck-erbjudande! Idag öppet till 19.

Avslutar med att säga 10000 tack för att ni tittar in här.

Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar